Mindfulness training

Mindfulness training met e-mailbegeleiding in je eigen veilige omgeving voor mensen met autisme

Op dit moment ben ik druk bezig om een laagdrempelige training te maken, gebaseerd op het boek van Annelies Spek ‘Mindfulness bij volwassenen met autisme’. Als bonus krijg je het boek van Annelies Spek toegezonden, samen met een bullet journal.

Wanneer je liever training in je eigen omgeving wil volgen om je stress beter te leren hanteren, dan is wellicht deze training wel iets voor jou!

Jij doet zelfstandig in je eigen omgeving dagelijks de oefeningen, waarbij je de geluidsbestanden van Annelies Spek gebruikt.

Ik begeleid je door het boek heen door je wekelijks een e-mail te sturen met het huiswerk voor die komende week.

Via e-mail houden we contact met elkaar. Je krijg géén standaard berichten van mij, maar een persoonlijk antwoord of reactie op jouw vragen of ervaringen. Jij kunt mij onbeperkt mailen gedurende acht weken en steeds kun je binnen 24 uur op werkdagen een antwoord van mij verwachten.

Zo blijf je gemotiveerd om gedurende die twee maanden te ontdekken welke oefeningen voor jou het meest helpend zijn voor jouw stresshantering, gebaseerd op jouw hulpvraag.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Download dan alvast mijn ebook waarin je leert:


  • Voordeel 1
  • Voordeel 2
  • Voordeel 3
  • Voordeel 4
  • Voordeel 5

EBOOK DOWNLOADEN


Over mijn achtergrond in Mindfulness

In 2016 en 2017 volgde ik bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam een basisopleiding Mindfulness trainer en in 2019 volgde ik de training Mindfulness bij volwassenen met autisme bij Annelies Spek van Autisme Academy. Verder volgde ik diverse scholingen op het gebied van coaching en specifiek voor autisme-coaching. Met mijn jarenlange ervaring als verpleegkundig specialist heb ik medische kennis verworven op het gebied van chronische aandoeningen. Dat wil zeggen dat ik geen arts ben en niet op medische problemen inga, maar ik weet ruim voldoende over de werking van stress op het menselijk lichaam. Het is mijn taak om deze grens goed af te bakenen, wat ik beslist ook zal doen.

Wil je meer weten? Klik op de button hieronder en vraag het me!

MEER WETEN?