Gratis Kennismaken

Gratis kennismaken in Rijswijk

Misschien weet je nu al dat je een hartcoherentietraining wilt gaan volgen. Het kan ook zijn dat je twijfelt of toch nog vragen wilt stellen.

In het vrijblijvende, gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 45 minuten beantwoord ik jouw vragen en vertel ik je meer over mijn werkwijze en mijn aanbod. Natuurlijk hoor ik graag wat meer over jouw achtergrond, je motivatie en je verwachtingen. Is er een klik? Dan kunnen we meteen een vervolggesprek inplannen. En meestal kan ik je tijdens het gesprek al een aantal concrete tips meegeven waar je direct zelf mee aan de slag kunt!

Ben je benieuwd naar een training bij mij? Wil je gratis en vrijblijvend kennis komen maken in Rijswijk?

Op woensdagochtend kun je in een gesprek gratis en vrijblijvend kennis komen maken in Rijswijk in sportstudio Slender You | Enzo. Wanneer je onderstaand formulier invult en opstuurt neem ik contact met je op voor een afspraak. Na het invullen van het formulier krijg je zo snel mogelijk een antwoord van mij en plannen we een datum in. Ik reageer in ieder geval op werkdagen binnen 48 uur.

GRATIS EBOOK OVER HARTCOHERENTIE

Je kunt er ook voor kiezen om eerst het gratis e-book over Hartcoherentie te downloaden inclusief een 21-dagen-challenge.

Op deze manier kun je meer ontdekken over wat hartcoherentie precies is en hoe het jou kan helpen. Je kunt het Ebook volledig GRATIS downloaden via de onderstaande button.

DOWNLOAD EBOOK


Meld je aan voor het gratis gesprek

Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om. Wil je daar eerst meer over weten, download dan hier het privacy-beleid

Wil je liever een afspraak maken via e-mail of Whatsapp?

WhatsApp mij op +31 6 5568 3223 of

Email mij op info@mindfulbulletjournal.nl

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.